Ervaringen van cliënten

Therapie Apeldoorn - Therapeut Atie

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Apeldoorn – Atie

5 / 5 sterren –
“Ik had last van flash-backs van mijn verleden wat nogal traumatisch was. Atie heeft me eerst door EFT, later door hypnose door deze tijd heen geholpen.

De flash-backs zijn verdwenen en mijn kwaliteit van leven is aanzienlijk verbeterd hierna. Wat er zich ook aandiende op dat moment in mijn leven, Atie pakte dit op en ik kon er gelijk naar kijken en aan werken wat erg prettig was.

Dus Atie, ik ben je erg dankbaar voor je liefdevolle inzet die je in die tijd voor me hebt gehad!”
Therapie Apeldoorn – Atie

5 / 5 sterren –
“De keren dat ik bij Atie in haar praktijk ben geweest heb ik als zeer verhelderend ervaren.

Ik voelde me meteen op mijn gemak in een veilige omgeving. Naar mijn verhaal werd geluisterd zonder oordeel.

Via mijn lichaam kon ik aangeven wat onaangenaam was en samen gingen we op zoek naar mijn lastige stuk diep verankerd in mijn lichaam. Overtuigingen werden bijgesteld en ik was in staat om los te laten wat niet meer bij mij paste. Daarna voelde ik mij meestal opgelucht en helder.

Door opnieuw na te praten werd ik mij bewust dat ik een vast patroon, soms van heel vroeger al lang ongewenst bij mij droeg. Daardoor komt er steeds meer ruimte om te mogen zijn wie ik in oorsprong ben.

Ik vind de werkwijze van Atie ongekunsteld, warm en betrokken.”
Therapie Apeldoorn – Atie

5 / 5 sterren –
“Ik heb de consulten van Atie als zeer positief ervaren! Atie gaat echt naar de kern! Zaken, waar ik zelf niet op was gekomen en een heldere blik op de gebeurtenissen.

Waardoor je de gebeurtenissen op een goede manier kan verwerken! Uiteraard met veel emotie wat los komt en wat eruit moet. Het heeft mij geholpen voor mijn verdere leven.”
Therapie Apeldoorn – Atie

5 / 5 sterren –
“Atie, iemand van ongeveer onze leeftijd, heeft ons levensverhaal aan gehoord, in een ruimte waar we ons fijn en rustig voelden.

Nadat ze naar ons geluisterd had, kwam ze tot een goede oplossing voor onze relatie. Wij werken hier aan en het gaat prima met ons.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Therapie Apeldoorn - Home

Therapie Apeldoorn

Ik ben Atie, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Apeldoorn ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie, hypnotherapie en relatietherapie.

Therapie Apeldoorn >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Communicatie speelt een belangrijke rol in de relatietherapie. Het uitspreken van jouw eigen behoeftes en wat jij wil, speelt hierin een rol.

Relatietherapie >>


Therapie Apeldoorn Ervaringen van cliënten
Ik voelde me meteen op mijn gemak in een veilige omgeving ...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

therapie apeldoorn Therapie Apeldoorn
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nbvh-rbcz-scag
therapie apeldoorn Therapie Apeldoorn
Myrtillushof 10
7325 VN Apeldoorn
Top